26. 9. 2011

Reklamy

Jakožto populární hráčská ikona si Lara také střihla roli ve spoustě reklam. Zde je francouzská televizní reklama na automobily SEAT.

V prvním spotu ji nejprve vidíme bojovat v džungli s T-Rexem, kterému uteče na vodním skútru. Doplaví se až do marockého přístavu, kde na ni čeká skupinka nepřátelských motorkářů. Jakmile je Lara setřásne, vydá se do vyprahlé pouště. Vyhne se raketám vystřeleným z vrtulníku a prudce smykne před velkou propastí. Rozjede se proti ní a my slyšíme hlas: „Přejete si nyní uložit?” Lara sebejistě odpoví: „ne.” „Jste si jistá?” „Ano.” Pak už si to Lara sviští  podél tropické pláže plné vypracovaných surfařů. Vybere si prostornější auto, zacouvá k surfařům a stáhne okénko. „Nastupte, nastupte, mám strach takhle sama.”

Druhý spot začíná záběrem na Lařin volný čas - aneb co dělá, když ji hráči netrápí. Vykračuje si to z moře s potápěčskými brýlemi v ruce. V tom ale jeden z hráčů vloží do Playstationu cd Tomb Raider 3 a Laře dojde, že musí být někde jinde. Pospíchá tedy do svého panství, aby tam stihla být dřív, než se hra načte.

Třetí spot navazuje na první. Lara jede Cordobou po zasněžených horách, když ve zpětném zrcátku něco zahlédne. „Podívejme, kdo nás přijel navštívit.” Za jejím vozem se vynoří dva sněžné skútry naložené padouchy. Povede se jim strhnout lavinu, čehož Lara využije a s Cordobou hravě ujede, zatímco pomalejší skútry mizí v bílém oblaku sněhu. Lara poté zajede k opuštěné horské chatičce, kde vyloží věci z kufru. Na zadní sedačce sedí surfaři z prvního spotu, kteří se v plavkách klepou zimou. „Dáte si čaj, hoši?”  


2 komentáře:

  1. Tyhle spoty jsou úžasné. Proč v televizi dávají pořád stupidnější a stupidnější reklamy, když existují tyhle skvosty...

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, je to roky, co jsem naposledy tyhle reklamy viděla, díky za připomenutí. Vždy se nad tím pousměji, je to originální a člověka to spíš potěší, než naštve, jako to dělají dnešní reklamy :)

    OdpovědětVymazat